AB TAXI ARNHEM UW TAXI IN ARNHEM GELDERLAND

KWALITEIT IS ONZE PRIORITEIT

Goedkoop snel naar schiphol? Direct een taxi 24/7 service Ontspannen en zorgloos reizen!!!

Taxi Arnhem Schiphol | Airportservice

WELKOM BIJ ABTAXI ARNHEM

Wij zijn een jonge onderneming dat garant staat voor kwaliteit en flexibiliteit vaste klanten kunnen rekenen op zeer scherpe prijzen.
Missie - Kwaliteit en comfort vanaf het instappen tot het uitstappen.
Skills - Wij vervoeren u snel en flexibel van A naar B
Klanten - Vaste Klanten krijgen tijdens het reserveren extra korting

Ab Taxi Arnhem Services

Straattaxi

Als straattaxi staan wij 24/7 dagen per week voor u klaar! Wij kunnen u ophalen en afzetten op elk gewenste adres 

Zakelijk vervoer

Vooral uw zakelijkvervoer hebben wij de beste chauffeurs U kunt ervan uitgaan dat onze chauffeurs representatief en goed opgeleid zijn

Luchthavenvervoer

Wij brengen u voordelig naar alle luchthaven nationaal en internationaal vraag vrijblijvend naar onze prijzen

Zieken en Zorgvervoer

Ab Taxi Arnhem kent diverse vormen van contract vervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer

Trouwvervoer

Zelfs voor het vervoer van u en uw gasten tijdens uw bruiloft bent u bij Ab taxi Arnhem aan het juiste adres. We helpen u graag om de mooiste dag van uw leven tot een zorgeloos succes te maken. 

Koerierdienst

Ab taxi Arnhem beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

Groepsvervoer

Voor een groepsreis en/of excursie met uw bedrijf, school, vereniging of wat voor gezelschap dan ook is de Ab Taxi Arnhem uitermate geschikt. Of het nu gaat om een dagrit of een meerdaagse reis: saamhorigheid, gezelligheid, maar ook leerzaamheid en ontdekkingen staan centraal.

Schoolvervoer

Georganiseerd schoolvervoer behoort tot onze mogelijkheden. Bel ons voor meer informatie!

Luchthaven taxi Arnhem

Wij staan altijd voor u klaar! Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi in omstreek Arnhem en Nijmegen dan bent u bij Ab taxi Arnhem aan het juiste adres. Wij hebben al jarenlange ervaring en bieden wij verschillende soorten vervoer aan, zoals bijvoorbeeld zittend ziekenvervoer. Onze auto’s zijn hierop perfect voorzien. Wij staan bekend als een modern bedrijf dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. 

Onze wagenpark bestaat uit jonge, representatieve, rookvrije auto’s waarmee we u gemakkelijk en comfortabel kunnen vervoeren. Alle chauffeurs volgen jaarlijks verschillende cursussen om kwaliteit en veiligheid te kunnen blijven garanderen. Betrouwbaarheid, veiligheid en klantvriendelijkheid is wat ons onderscheidt van de rest. Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van ons bedrijf, zodat u altijd kunt rekenen op een optimale service met een sociale chauffeur die u veilig naar uw bestemming brengt. Met deze verwachtingen bent u bij Ab taxi Arnhem altijd aan het juiste adres. 

Luchthaven taxi Arnhem

Ab taxi Arnhem heeft verschillende diensten, op deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten. Mocht u andere wensen hebben die niet op deze pagina staan, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Goedkoopste luchthaven taxi Arnhem

WAAR KUNNEN WE U MEE VAN DIENST ZIJN?

Heeft u vragen, suggesties of een klacht, laat het ons dan weten, Wij hebben onze klanten hoog in het vaandel. Onze collega`s zitten klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. info@abtaxi.nl of 026-20 60009

Boek uw taxi online en ontvang tot 20% korting

Voorwaarden is minimaal 24 uur van te voren reserveren, zorg dat u een bevestiging heeft ontvangen, anders contact opnemen.

TAXI ARNHEM AIRPORT SERVICE

Een vakantiegevoel vanaf het moment dat u de voordeur achter u dicht trekt? Dat kan met de Airport Transfer Service (ATS) van Ab taxi Arnhem. Een chauffeur met taxi of taxibus brengt u op ieder willekeurig tijdstip comfortabel tot aan de vertrekhal van elke luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Geen stress, maar lekker ontspannen op reis.​

Ook bij uw terugkomst staat uw chauffeur op u te wachten bij het meetingpoint (bijv. STA balie Schiphol) in de aankomsthal. Wij volgen vooraf uw landingstijd via internet zodat u er zeker van kunt zijn dat uw chauffeur op tijd is om u snel weer veilig thuis te brengen. Reist u met medepassagiers? Dan gelden extra aantrekkelijke tarieven. ATS boekt u eenvoudig via uw reisbureau of -agent òf rechtstreeks bij Ab taxi Arnhem. Online boeken kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Wilt u liever telefonisch boeken dan kan dit uiteraard ook bellen via 026-20 60009 of 0640080009

VLIEGVELDEN NEDERLAND

LuchthavenEnkeleRetour
Schiphol Amsterdam € 130,-€ 240,-
Rotterdam Airport€ 130,-€ 240,-
Eindhoven Airport€ 110,-€ 200,-
Groningen Airport€ 190,-€ 360,-
Lelystad Airport€ 110,-€ 200,-
Maastricht Airport€ 180,-€ 360,-

Prijzen alleen geldig bij vooraf reserveren

VLIEGVELDEN BELGIE

LuchthavenEnkeleRetour
Antwerpen Airport€ 190,-€ 340,-
Brussel Airport€ 240,-€ 420,-
Charleroi Airport€ 300,-€ 550,-
Luik/Liège Airport € 220,-€ 400,-
Oostende Airport€ 320,-€ 600,-
Kortrijk airport€ 320,-€ 600,-

Prijzen zijn inclusief BTW

VLIEGVELDEN DUITSLAND

LuchthavenEnkeleRetour
Bremen Airport€ 320,-€ 600,-
Dortmund Airport€ 180,-€ 340,-
Dusseldorf Airport€ 130,-€ 250,-
Frankfurt Airport€ 360,-€ 680,-
Köln Bonn Airport€ 200,-€ 370,-
Weeze Airport€ 100,-€ 190,-

Prijzen alleen geldig bij vooraf reserveren

Met Ab taxi Arnhem Airport Taxi Prive reis u direct naar ieder gewenst vliegveld met uw eigen prive-taxi. U deelt dus nooit uw taxi met vreemden maar gaat direct van of naar het vliegveld. Bovendien ontvangt u kortingen die kunnen oplopen tot wel 65%!

BEL DIRECT