AB TAXI ARNHEM UW TAXI IN ARNHEM GELDERLAND

TAXI CENTRALE ARNHEM

Goedkoop snel naar schiphol? Direct een taxi 24/7 service Ontspannen en zorgloos reizen!!!

Taxi Arnhem Schiphol | Airportservice

AB TAXI TARIEVEN TAXI VERVOER

Passagiers mogen van ons het laagst mogelijk tarief verwachten zonder dat we bezuinigen op de service. Wij willen in tegenstelling tot sommige andere bedrijven niet financieel profiteren van het feit dat mensen soms geen andere keus hebben dan de taxi te nemen. Hier onder ziet u de basisprijzen.

REGULIERE TAXI TARIEF

Wij hebben onze tarieven hieronder duidelijk en helder voor u opgesomd. Op deze manier kom je niet voor onverwachte kosten te staan.
INSTAPPER KMPER MINUUT
3,192,350,39

REKENVOORBEELD KOSTEN VAN EEN NORMALE TAXIRIT

Stel u maakt een rit van 7 kilometer die 15 minuten duurt. Als de taxivervoerder de maximum tarieven zou hanteren zou deze rit kosten:

WACHTTARIEF TAXI

De chauffeur kan een wachttarief in rekening brengen als u dit heeft afgesproken voordat de taxirit is begonnen. Het wachttarief geldt bijvoorbeeld als de taxichauffeur moet wachten als de vergadering van zijn passagier uitloopt. Het wachttarief is € €43,94 per uur.

AB TAXI ARNHEM BETAALMETHODEN

​Betalen zoals u het uitkomt Abtaxi biedt haar klanten een breed scala aan betaalmethoden aan. In iedere taxi kunt u pinnen middels een moderne betaal terminal.
Luchthaven taxi Arnhem
Goedkoopste luchthaven taxi Arnhem

Schiphol Taxi Arnhem

Onze Schiphol taxi – Arnhem tarieven zijn helder en duidelijk. U weet vooraf hoeveel de taxirit naar Schiphol zal gaan kosten vanuit Arnhem of andersom. Geen extra kosten voor bagage of dergelijke. Gewoon een voordelig & vast tarief vanuit Arnhem naar Schiphol!

TAXI ARNHEM AIRPORT TARIEVEN

Fijn dat u kijkt naar de mogelijkheden bij Ab taxi Arnhem! Wij verzorgen graag een comfortabele rit per luxe taxi voor u, waarbij u stijlvol op uw bestemming arriveert. Denkt u hierbij aan het luxere segment autos, met daarbij een representatieve chauffeurs die u persoonlijk help met uw bagage. Wij brengen u graag naar uw business meeting, zakendiner of bijvoorbeeld concert of theater. Ook zijn wij u met genoegen van dienst bij uw rit naar (of terugkeer op) Schiphol of een andere luchthaven in Nederland, België of Duitsland.

VLIEGVELDEN NEDERLAND

LuchthavenEnkeleRetour
Schiphol Amsterdam € 130,-€ 240,-
Rotterdam Airport€ 130,-€ 240,-
Eindhoven Airport€ 110,-€ 200,-
Groningen Airport€ 190,-€ 360,-
Lelystad Airport€ 110,-€ 200,-
Maastricht Airport€ 180,-€ 360,-

Prijzen alleen geldig bij vooraf reserveren

VLIEGVELDEN BELGIE

LuchthavenEnkeleRetour
Antwerpen Airport€ 190,-€ 340,-
Brussel Airport€ 240,-€ 420,-
Charleroi Airport€ 300,-€ 550,-
Luik/Liège Airport € 220,-€ 400,-
Oostende Airport€ 320,-€ 600,-
Kortrijk airport€ 320,-€ 600,-

Prijzen zijn inclusief BTW

VLIEGVELDEN DUITSLAND

LuchthavenEnkeleRetour
Bremen Airport€ 320,-€ 600,-
Dortmund Airport€ 180,-€ 340,-
Dusseldorf Airport€ 130,-€ 250,-
Frankfurt Airport€ 360,-€ 680,-
Köln Bonn Airport€ 200,-€ 370,-
Weeze Airport€ 100,-€ 190,-

Prijzen alleen geldig bij vooraf reserveren

Kosten taxi vergelijken

De tarieven staan op een tariefkaart, die achter een van de ramen van de taxi is geplakt. De kaart moet goed leesbaar zijn. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de taxi. Zo kunt u de kosten van de taxi’s vergelijken.

Vaste ritprijs

Een taxichauffeur mag u een vaste ritprijs aanbieden. Ook mag hij voor aanvullende diensten een toeslag rekenen. Bijvoorbeeld voor het dragen van uw koffers. U moet de vaste prijs of toeslag afspreken voordat de taxirit is begonnen.

Documenten

Hoe dien ik een klacht in over een taxi? Klachten over een taxi kunt u indienen bij de taxichauffeur, het taxibedrijf of lees meer…

Boek uw taxi online en ontvang tot 20% korting

Voorwaarden is minimaal 24 uur van te voren reserveren, zorg dat u een bevestiging heeft ontvangen, anders contact opnemen.

BEL DIRECT