AB TAXI ARNHEM UW TAXI IN ARNHEM GELDERLAND

TAXI CENTRALE ARNHEM

Goedkoop snel naar schiphol? Direct een taxi 24/7 service Ontspannen en zorgloos reizen!!!

Taxi Arnhem Schiphol | Airportservice

WELKOM BIJ ABTAXI ARNHEM AIRPORTSERVICE

Wij zijn een jonge onderneming dat garant staat voor kwaliteit en flexibiliteit vaste klanten kunnen rekenen op zeer scherpe prijzen.

  • Missie - Kwaliteit en comfort vanaf het instappen tot het uitstappen.
  • Skills - Wij vervoeren u snel en flexibel van A naar B
  • Klanten - Vaste Klanten krijgen tijdens het reserveren extra korting

AIRPORT SERVICE

Een vakantiegevoel vanaf het moment dat u de voordeur achter u dicht trekt? Dat kan met de Airport Transfer Service (ATS) van Ab taxi Arnhem. Een chauffeur met taxi of taxibus brengt u op ieder willekeurig tijdstip comfortabel tot aan de vertrekhal van elke luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Geen stress, maar lekker ontspannen op reis.​

Ook bij uw terugkomst staat uw chauffeur op u te wachten bij het meetingpoint (b.v. STA balie Schiphol) in de aankomsthal. Wij volgen vooraf uw landingstijd via internet zodat u er zeker van kunt zijn dat uw chauffeur op tijd is om u snel weer veilig thuis te brengen. 

Reist u met medepassagiers? Dan gelden extra aantrekkelijke tarieven. ATS boekt u eenvoudig via uw reisbureau of -agent òf rechtstreeks bij Ab taxi Arnhem. Online boeken kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Wilt u liever telefonisch boeken dan kan dit uiteraard ook bellen via 026-20 60009 of 0640080009

Luchthaven taxi Arnhem

ABTAXI BETAALMETHODEN

Betalen zoals u het uitkomt Abtaxi biedt haar klanten een breed scala aan betaalmethoden aan. In iedere taxi kunt u pinnen middels een moderne betaal terminal.
Goedkoopste luchthaven taxi

Ab Taxi Services

Als straattaxi staan wij 24/7 dagen per week voor u klaar! Wij kunnen u ophalen en afzetten op elk gewenste adres 

Vooral uw zakelijkvervoer hebben wij de beste chauffeurs U kunt ervan uitgaan dat onze chauffeurs representatief en goed opgeleid zijn

Wij brengen u voordelig naar alle luchthaven nationaal en internationaal vraag vrijblijvend naar onze prijzen

Ab Taxi Arnhem kent diverse vormen van contract vervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer

Zelfs voor het vervoer van u en uw gasten tijdens uw bruiloft bent u bij Ab taxi Arnhem aan het juiste adres. We helpen u graag om de mooiste dag van uw leven tot een zorgeloos succes te maken. 

Ab taxi Arnhem beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

VLIEGVELDEN NEDERLAND

LuchthavenEnkeleRetour
Schiphol Amsterdam € 130,-€ 240,-
Rotterdam Airport€ 130,-€ 240,-
Eindhoven Airport€ 110,-€ 200,-
Groningen Airport€ 190,-€ 360,-
Lelystad Airport€ 110,-€ 200,-
Maastricht Airport€ 180,-€ 360,-

Tarieven gelden vanuit Arnhem

VLIEGVELDEN BELGIE

LuchthavenEnkeleRetour
Antwerpen Airport€ 190,-€ 340,-
Brussel Airport€ 240,-€ 420,-
Charleroi Airport€ 300,-€ 550,-
Luik/Liège Airport € 220,-€ 400,-
Oostende Airport€ 320,-€ 600,-
Kortrijk airport€ 320,-€ 600,-

Prijzen zijn inclusief BTW

VLIEGVELDEN DUITSLAND

LuchthavenEnkeleRetour
Bremen Airport€ 320,-€ 600,-
Dortmund Airport€ 180,-€ 340,-
Dusseldorf Airport€ 130,-€ 250,-
Frankfurt Airport€ 360,-€ 680,-
Köln Bonn Airport€ 200,-€ 370,-
Weeze Airport€ 100,-€ 190,-

Prijzen alleen geldig bij vooraf reserveren

Met Ab taxi Arnhem Airport Taxi Prive reis u direct naar ieder gewenst vliegveld b.v SchipholDüsseldorf airportRotterdam airport  Eindhoven airport, Weeze airport, met uw eigen prive-taxi. U deelt dus nooit uw taxi met vreemden maar gaat direct van of naar het vliegveld. Bovendien ontvangt u kortingen die kunnen oplopen tot wel 65%!

Boek uw taxi online en ontvang tot 20% korting

Voorwaarden is minimaal 24 uur van te voren reserveren, zorg dat u een bevestiging heeft ontvangen, anders contact opnemen.

Waarom Ab Taxi Arnhem?

  • Eerlijk en Transparant
 U weet van tevoren wat de taxirit u kost, geen verborgen kosten of extra’s. Dit is zowel voor u als voor onze chauffeurs wel zo prettig.
  • Persoonlijk en Vertrouwd
 bij Ab Taxi Arnhem bent u niet zomaar een klant of een toerist, wij willen graag dat u terug komt en ons als uw vaste partner voor luchthavenvervoer ziet. En daarom krijgt u van ons een persoonlijke service.
  • Prijs-Kwaliteitverhouding
 Wij beloven u de beste prijs kwaliteitverhouding, maar dit is niet de reden dat u voor ons blijft kiezen. Want u wilt natuurlijk vooral prettig vervoerd worden. Bij Ab Taxi Arnhem wordt u altijd vervoerd in een nette, ruime taxi met een chauffeur die zijn talen spreekt en weet wat gastvrijheid en veilig rijgedrag is.
Call Now Button